Soare și temperaturi cu plus. Cum va fi vremea în următoarele șapte zile

Soare și temperaturi cu plus. Cum va fi vremea în următoarele șapte zile

Iarna rămîne a fi doar în calendar. Potrivit prognozei meteo în următoarele șapte zile ne vom bucura de temperaturi cu plus.

Astfel, astăzi, 25 decembrie, maxima termică va fi de 9 grade în sudul țării și de 6 în Nord.

În următoarele zile, sinopticienii ne promit în continuare vreme caldă. Astfel, marți, miercuri și joi vom avea temperaturi cu plus atît pe timpul zilei, cît și noaptea. În Nord ziua mercurul din termometre va oscila între +4..+7 grade Celsius, iar noaptea între 0..+3.

În centrul țării ziua temperatura va ajunge la +8 grade celsius, iar noaptea vom avea o minimă de +1. În sud pe timpul zilei vom avea +9, iar noaptea mercurul în termometre va coborî pînă la +2.

Vineri, vremea se va încălzi ușor, astfel maxima termică va fi în sudul țării cu +9 grade ziua și +7 noaptea. Iar la Nord noaptea temperatura va oscila între +2..+5, iar ziua se va ridica pînă la +7 grade Celsius.

În ajun de revelion temperatura va coborî puțin, astfel pe timp de zi în sud se va înregistra o maximă de +7, iar noaptea de +5. De asemenea, în sudul țării se așteaptă și ploi ușoare. La nord temperaturile vor fi de pînă la +5 pe timp de zi și între 0 ..+3 noaptea. În centru ne vom bucura de soare și nori pe timpul zilei cu temperaturi de maxim +6, iar noaptea temperatura va coborî cu cel puțin două grade.

Pe 31 decembrie, duminică, ne vom bucura de cîțiva fulgi, iar termometrul în mercur va arăta de +5 în Sud, +4 în Centru și +3 la Nord. Iar noaptea vom avea o minimă la Nord de -2 grade.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load