X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Cum vor petrece deputații vacanța de iarnă

24 dec. 2017,, 10:36   Politică
3505 1

Aleșii poporului vor reveni la serviciu pe 15 ianuarie.

În timp ce majoritatea populației muncește în așteptarea chinuitoare a Anului Nou, aleșii poporului au ieșit deja în vacanța de iarnă. Ei se vor bucura de sărbătorile de iarnă mai mult ca alții - pînă pe 15 ianuarie.

Mulți dintre ei și-au planificat pentru această perioadă călătoriile mult așteptate. Majoritatea deputaților au preferat să nu vorbească despre călătoriilor spre țărmuri azurii, palmieri și iahturi, , asigurînd că vor sta pe cărți. De exemplu, președintele Parlamentului, Andrian Candu, a spus că și-a pregătit pentru această perioadă mai multe volume, inclusiv „Originea” lui Brown, dedicînd timpul liber de citit și reflectare soției și copiilor.

Deputatul din partea PSRM, Bogdan Țirdea, a recunoscut, de asemenea, că lucrează la trei cărți și speră să le finalizeze în aceste seri lungi de iarnă. Iar vicepreședintele Parlamentului, Valeriu Ghilețchi, a mărturisit că va pleca în străinătate - în SUA trăiește iubita sa soacră, pe care nu a mai vizitat-o de mult timp. Apropo, Ghilețchi a fost aprobat în funcție chiar cu o zi înainte.

El a luat locul lui Iurie Leancă, care a demisionat din Legislativ în favoarea postului de vicepremier pentru integrare europeană în Guvernul Filip. Alina Zotea de asemenea va petrece vacanță călătorind. Inițial liberala cu soțul ei va merge în România și apoi la mama ei în Austria. Deputatul PDM Anatoli Zagorodnîi a recunoscut că așteaptă cu nerăbdare vizita la mama sa în vîrstă de 81 de ani, care gătește delicios și prepară cu iscusință cocoș de Anul Nou. Și Tudor Deliu, deputat din partea PLDM, își va petrece vacanța cu părinții soției sale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?