Cele mai solicitate puncte de trecere ale frontierei, în ajun de sărbători

Cele mai solicitate puncte de trecere ale frontierei, în ajun de sărbători

Poliția de Frontieră informează că, în ultimele 24 de ore, în punctele de trecere, fluxul de persoane a constituit 57 935 traversări, dintre care un număr de 30 063 treceri pe sensul de intrare în R. Moldova. 

Cele mai solicitate puncte de trecere au fost PTF Leușeni - 9 392 traversări persoane, PTF Sculeni - 7 189 traversări persoane, PTF Aeroportul Internațional Chișinău - 8 008 traversări persoane, PTF Otaci - 7 207 traversări persoane, PTF Giurgiulești-Galați - 4 584 traversări persoane și PTF Criva - 4 019 traversări persoane. La ora actuală(08,20/23.12.2017) este înregistrat trafic intensiv în punctele de trecere ”Palanca” și ”Criva”.

În scopul susținerii participanților la traficul transfrontalier, Poliția de Frontieră recomandă tranzitarea tuturor punctelor de trecere existente la graniţă, pentru a nu suprasolicita doar unele dintre ele și pentru a evita formarea cozilor.

La fel, înainte de a porni la drum consultați aplicația ”TRAFIC ONLINE” de pe pagina oficială a Poliției de Frontieră, care prezintă media timpilor de aşteptare în punctele de trecere pentru toate categoriile de mijloace de transport. Ajunși în punctele de trecere manifestați înțelegere, răbdare și disciplină, ținînd cont de regulile de aflare și traversare a frontierei de stat.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load