X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Balul Brazilor 2017: a fost ales cel mai frumos Pom de Crăciun

23 dec. 2017,, 16:33   Societate
4323 0

Aseara la Chișinău a avut loc cea de-a 7-a ediție a Balului Brazilor de Crăciun. Timp de 3 săptămîni, peste 3000 de vizitatori au admirat și au votat lucrarea lor preferată, iar ieriau fost anunțați învingătorii!

Premiul ”ALES DE PUBLICl” a ajuns la Daniela Colibă, care a creat bradul Wonderland. Timp de 3 săptămîni, acesta a fost lider absolut în voturile vizitatorilor - peste 500 de voturi! Bradul a fost licitat cu 2000 de lei!

Locul III a fost cîștigat de Cerbul creat de Petru Glavan. Bradul a fost cumpărat cu 6000 de lei, de Adrian Pascaru.

Locul II a fost cîștigat de Artificiile create de Eugenia Negruța. Acest brad a fost una ditre cele mai scumpe luccrărilcitate la Balul Brazilor de Crăciun. A fost cumpărat cu 10000 de lei de Sergiu Aftenev de la Caparol.


Cel mai frumos brad al anului este Cristalizat, creat de Anastasia Costov și Elena Eftodi.

”"Cristalizat" semnifică bradul modern, care imită forma și textura celui natural, însă care formeaza o structură rece din cristale de gheață pe interior, oglindind astfel natura sa artificială”, au scris autoarele în descrierea lucrării. Bradul a fost vîndut cu 1000 de lei.

Din cei 31 de brazi, doar 9 au fost aleși de juriu ca să ajungă înlicitația finală. Cei mai scumpi brazi, pe care i-am însurataseară este: ”Regele Brazilor”, creat de Valentin Bostan. Acesta a fost cumpărat de 10.000 de lei de compania Papirus. ”Artificii”- 10000 de lei și ”Fir cu Fir” -7600 de lei” Menționăm, că acesta este lucrarea pentru care s-a dus o luptăacerbă la licitație. Pe final, bradul a fost luat acasă de OxanaLungu de la Lia Fia. Menționăm că 50% din suma licitatmerge la autorul bradului, iar restul pentru acoperireacheltuielilor de organizare.

Anul acesta, la Balul Brazilor au fost adunați 37.600 de lei. Menționăm că aceasta este cea de a 7-a ediție a Balului Brazilor de crăciun. Scopul evenimentului este de a-i susține și de a-i promova pe tinerii artiști.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?