Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Prima reacție a lui Șor la raportul Kroll 2

22 dec. 2017,, 16:20   Economie
10588 5

După ce în urma publicării celui de-al doilea raport Kroll a ieşit la iveală faptul că Ilan Șor este principalul vinovat și beneficiar al fraudei bancare, controversatul om de afaceri încearcă să se justifice.

„Scopul beneficiarilor reali ai acestei ”investigații” și al angajatorilor companiei KROLL nu este în niciun caz dezvăluirea adevărului. Sarcina lor principală este să găsească un ”țap ispășitor“ și, în același timp, să se răzbune pentru adevărul dezvăluit. Este suficient să amintim faptul că angajatorul KROLL a fost guvernul controlat de Filat. De fapt, Kroll continuă să execute ordinul principalilor beneficiari ai fondurilor sustrase și face acest lucru pe bani publici. În opinia mea, organele de drept demult ar fi trebuit să acorde atenție acestui fapt", declară Șor.

Afaceristul cu o reputaţie dubioasă spune că prin raportul Kroll i se ştirbeşte din imagine, iar acest lucru ar fi fost făcut la comanda cuiva. Totodată, Șor atenţionează că avocații săi au dat Kroll-ul în judecată la Curtea Supremă de la Londra.

"Declar în mod oficial că nu am de gînd să tolerez în continuare insinuările și abuzurile din partea companiei "ucigașe" Kroll. Vreau să vă aduc la cunoștință faptul că avocații mei au depus cerere de chemare în judecată a companiei KROLL la Curtea Supremă din Londra. Sînt convins că vom reuși să demascăm adevărata activitate a companiei KROLL și să obținem dreptate în această instanță oficială", se arată în mesajul afaceristului.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?