În Turcia va fi construit un sat pentru pisici

În Turcia va fi construit un sat pentru pisici

Satul pentru pisici capabil să găzduiască 200 de animale va fi construit în provincia turcească Çanakkale, informează Hurriyet.


Localitatea va ocupa 600 de metri pătrați, fiind situată pe un teren nefolosit. Înainte de a fi plasate acolo animalele fără adăpost, acestea vor fi examinate la adăpostul municipal și vor fi sterilizate. Personalul special le va asigura pe pisici zilnic cu apă și mîncare.


Proiectul vizează îmbunătățirea condițiilor de viață ale pisicilor care trăiesc pe străzi. Cei care doresc să aibă un animal de companie vor putea să vină în sat și să-și aleagă o pisică.


Potrivit informațiilor transmise de Haberturk, casele din localitate vor fi ridicate sub forma unor bungalou-ri pentru un animal sau mai multe. Între ele vor fi făcute pasaje convenabile pentru pisici. De asemenea, pe teritoriul satului vor fi jucării. Activiștii menționează faptul că în caz de succes, proiectul poate fi extins și în alte regiuni.


În octombrie, apăruse informația despre un băiat de cinci ani, care se îmbracă în costume de super eroi și ajută pisicile fără adăpost din orașul american Philadelphia. În luna mai a devenit cunoscut faptul că într-una din clinicile veterinare din Dublin (Irlanda) a fost anunțat postul vacant de mîngîietor pentru pisici, ajunse acolo la tratament.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load