Punctele de trecere „Vasilcău” și „Cosăuți” rămîn nefuncţionale

Punctele de trecere „Vasilcău” și „Cosăuți” rămîn nefuncţionale

În ultimele 24 de ore, cinci persoane au încălcat regimul punctelor de trecere, patru conducători auto nu au respectat regulile de folosire a vinietelor, iar șase persoane în conflict cu legea și un mijloc de transport pus la consemn au fost reținute, notează NOI.md.


Totodată, pe parcursul zilei de ieri, a fost înregistrată o tentativă de trecere a frontierei cu document falsificat, pe cînd un cetățean străin a depășit termenul de ședere pe teritoriul R. Moldova.


Potrivit Poliţiei de Frontieră, din Uniunea Europeană a fost deportat un cetățean moldovean.


În punctele de trecere fluxul de persoane a constituit 53 744 de traversări, dintre care un număr de 32 646 de treceri ale cetățenilor Republicii Moldova.


Traficul mijloacelor de transport a prezentat o valoare de 13 521 de traversări, un număr mai mare fiind transportul înmatriculat în străinătate – 6 813 traversări.


Cele mai solicitate puncte de trecere au fost PTF Leușeni - 9 232 traversări de persoane, PTF Sculeni - 7 515, PTF Aeroportul Internațional Chișinău - 6 110, PTF Otaci - 6 543 și PTF Giurgiulești-Galați - 4 674.


Punctul de trecere de tip debarcader „Soroca” temporar și-a sistat activitatea, din cauza ridicării nivelului de apă în rîul Nistru. La fel, rămîn nefuncționale punctele de trecere „Vasilcău” și „Cosăuți”.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load