De ce este bine să bei cîte un pahar de vin roşu înainte de culcare

De ce este bine să bei cîte un pahar de vin roşu înainte de culcare

La Universitatea Harvard, cercetătorii au realizat un studiu la care au participat 20.000 de femei, pe durata a 13 ani, scopul fiind acela de a observa care sînt efectele vinuluiroșu asupra greutății lor. Rezultatele sînt uimitoare.


În urma efectuării studiului, s-a ajuns la concluzia că femeile care au băut două pahare de vin roșu în cursul unei zile nu se confruntau cu probleme legate de obezitate, ba din contră, se pare că vinul roșu este de ajutor în arderea grăsimilor.


The Journal of Nutritional Biochemistry a publicat o cercetare ce face referire la efectele pe care le au strugurii asupra organismului și care sînt acele proprietăți ale vinului roșu ce au rol în stimularea arderii grăsimilor.


Studiul a demonstrat clar faptul că șoarecii care au fost utilizați au acumulat grăsimi în ficat, iar nivelul lor de zahăr din sînge era mai mic atunci cînd li se administra extract de vin roșu.


Se pare că acidul din din struguri are capacitatea de a frîna creşterea celulelor grase.


Dacă vrei să beneficiezi de proprietăţile pe care le are vinul în acest procedeu de împiedicare a creşterii celulelor grase în organism, cel mai bine este să consumi seara un pahar de vin roşu.


Vinul are mai puţine calorii decît îngheţata, prăjiturile sau chipsurile şi nu consum grăsimi care sînt nesănătoase pentru organism.


Vinul este şi un bun antioxidant şi contribuie la prevenirea apariţiei tumorilor, Alzheimerului şi este un bun protector pentru inimă.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load