Rețelele sociale, revoltate de experimentul lui Rogozin cu ”înecarea” unui cîine (VIDEO)

Rețelele sociale, revoltate de experimentul lui Rogozin cu ”înecarea” unui cîine (VIDEO)

În rețelele sociale se discută intens despre experimentul barbar prezentat marți, 19 decembrie, de către vicepremierul rus Dmitri Rogozin președintelui sîrb Alexander Vučić, care a vizitat Moscova săptămîna aceasta.


În cadrul proiectului rusesc de ”respirație lichidă” a fost prezentat un experiment, în timpul căruia persoane in halate albe au ”înecat” un cîine.


Utilizatorii de internet considera experimentul tortura aplicata animalelor, numindu-i pe cercetatori „fascisti”, scrie postul de televiziune „Dojdi”.


În videoclipul postat, un cîine este bagat cu capul în jos într-un vas îngust, plin cu lichid saturat cu oxigen. „Lichidul intră în plămîni și se pare că animalul începe să respire lichid”, – le spune  comentatorul celor prezenți, printre care Rogozin și Vučić.


Speriat, cîinele încearcă fără succes să scape din apă, dand în panică din labute, dar apoi începe să respire sub apa cu botul deschis. După experiment, cîinele este scos și scuturat tot cu capul în jos. Din gura animalului curge lichid. Dupa ce cîinele este șters cu un prosop, acesta începe sa tuseasca.


În tot acest timp, privind la patruped, Rogozin și Vučić rîd satisfacuti.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load