X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Cum a fost anul 2017 pentru Federaţia Moldovenească de Fotbal (VIDEO)

21 dec. 2017,, 13:00   Sport
3984 0

Ajunşi la final de an, facem bilanțul, ne lăudăm cu victoriile obţinute şi ne promitem că în anul care bate la uşă vom munci şi mai mult, doar ca să avem rezultate mai bune.

2017 a fost un an bogat şi pentru Federaţia Moldovenească de Fotbal (FMF), iar 2018 vine la pachet cu realizări măreţe. Asta am reuşit să aflăm de la Pavel Cebanu, preşedintele Federaţiei, care spune că instituţia pe care o conduce va continua să fie alături atît de sportivi, cît şi de microbişti.

„În 2018 începem un nou campionat, primăvară-toamnă. Va fi un campionat foarte interesant pentru microbiști. Cea mai mare realizare este că noi anul acesta am început să instalăm nocturne în patru orașe din țară, lucru care se va încheia în luna martie. Respectiv, nu vor mai avea nocturne doar Tiraspolul și Chișinăul, dar și oraşele Bălți, Hîncești şi Orhei”, a declarat preşedintele FMF pentru NOI.md.

Potrivit lui Cebanu, instalarea nocturnelor în mai multe oraşe din ţară va duce la dezvoltarea fotbalului moldovenesc şi le va oferi posiblitatea microbiştilor să asiste la adevărate spectacole fotbalistice.

„Eu cred că acest pas va da un nou imbold dezvoltării fotbalului din țara noastră. Ştim că vara este foarte cald, iar meciurile care se joacă la ora 15, la o temperatură de 35-40 de grade, nu vor da randament. Iar dacă Naționala va juca seara, pe la ora 20 sau 21, oamenii vor veni în tribune într-un număr mai mare și pe răcoare vor putea privi un spectacol fotbalistic”, a conchis Pavel Cebanu.


Amintim că Pavel Cebanu a preluat conducerea FMF în anul 1997 şi este unul dintre cei mai longevivi preşedinţi de federaţii din lume. El se află la al şaselea mandat consecutiv şi va conduce forul naţional pînă în anul 2021.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?