Criminala de la metrou a atacat trei gardience în pușcărie

Criminala de la metrou a atacat trei gardience în pușcărie

Magdalena Șerban, femeia care a aruncat în fața metroului o tînără, are un comportament agresiv și în spatele gratiilor. Criminala de la metrou a atacat trei gardience în pușcărie. Aceasta ar fi rupt și spart tot ce a găsit în celula de la Spitalul-penitenciar Jilava.

Individa care a împins-o în fața metroului, în stația Dristor 1, pe Alina Ionela Ciucu, pare să nu-și mai revină. După ce atacurile sale din subteran, dintre care unul s-a terminat în mod tragic, Magdalena Șerban a recidivat.

De această dată, în vizorul femeii care pare să aibă reale probleme de sănătate și de stăpînire a controlului a intrat și personalul de la Spitalul-penitenciar Jilava care se ocupă de paza sa. Criminala de la metrou a atacat trei gardience. Fără să fi avut vreun conflict înainte cu acestea, Magdalena Șerban și-a revărsat toată furia asupra acestora. Asta după ce a rupt și a spart tot ce se putea din celulă.

Din fericire, toată scena ce se putea termina într-una sîngeroasă s-a terminat în scurt timp, în ajutorul gardiencelor atacate sărind și alți angajați ai pușcăriei de la marginea Capitalei, acolo unde se află pentru expertiza psihiatrică. Ca urmare a celor întîmplate, ea va fi cercetată și pentru ultraj.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load