Candu, despre diploma de bac a lui Gaburici

Candu, despre diploma de bac a lui Gaburici

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, susține că nu contează diploma de bacalaureat, rezultatele obținute de fostul prim-ministru Chiril Gaburici, notează NOI.md.  

„Mi-aș dori personal ca el eventual să facă parte și din echipa mea, dar, cu regret, în Parlament nu poți să-ți alegi deputații. Știu că colegii, inclusiv prim-ministrul și președintele partidului, au discutat cu dumnealui zilele astea și mă bucur foarte mult că au găsit argumentele necesare pentru a-l convinge. Punînd accent nu pe partea politică a activității, dar pe partea profesională, domnul Gaburici și-a făcut un nume în domeniul afacerilor, a dezvoltat mai multe afaceri și în țară, și peste hotare și, cu siguranță, Guvernul va avea doar de cîștigat din experiența lui”, a declarat Andrian Candu la emisiunea „Punctul pe Azi” de la postul de televiziune TVR Moldova. 

Potrivit lui Candu, Gaburici merită o șansă ca să demonstreze că poate să pună umărul și să ajute la dezvoltarea economiei Republicii Moldova prin experiența pe care o are.

 

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load