Candu spune ce funcție va ocupa Plahotniuc

Candu spune ce funcție va ocupa Plahotniuc

Spicherul Parlamentului pune capăt speculațiilor și infirmă zvonurile că președintele Partidului Democrat din Moldova (PDM), Vladimir Plahotniuc, ar avea intenția de a ”acapara” fotoliul de premier al Republicii Moldova, notează NOI.md.


„În ultimul an asistăm la zvonuri și teorii conspirative... Dumnealui (n.r. Vlad Plahotniuc) este bine mersi, se simte confortabil și își face bine meseria în calitate de lider de partid. Nu există niciun plan să fie schimbat nici ministrul actual, nici alte schimbări anunțate acum”, a declarat Candu în cadrul emisiunii „Punctul pe Azi” de la TVR Moldova. 


„Acele zvonuri nu au nicio legătură cu realitatea”, a punctat Andrian Candu.


Totodată, președintele Parlamentului a menționat că alte schimbări nu vor fi făcute.


Menționăm că în ultima perioadă mai multe surse mass-media au titrat în știrile sale că Vlad Plahotniuc ar rîvni fotoliul de  prim-ministru al Republicii Moldova.


Cu toate acestea, ieri, în cadrul unui briefing, liderul democraților a anunțat că șapte noi membri se vor regăsi în cabinetul de miniștri condus de Pavel Filip. Deciziile au fost luate în urma ședinței Biroului politic al PDM și a discuțiilor cu colegii de la guvernare.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load