X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Dodon promite să discute cu Putin despre situația cu Neguța

19 dec. 2017,, 18:15   Politică
3611 8

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, intenționează să discute cu președintele rus, Vladimir Putin, despre situația cu ambasadorul Republicii Moldova în Federația Rusă.

Anunțul a fost făcut de șeful statului moldovean pentru RIA Novosti. El a menționat că, după chemarea la Chișinău a ambasadorului Moldovei în Rusia, Andrei Neguța, pentru o perioadă nedeterminată, de către Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova, el speră la o discuție detaliată cu liderul rus, Vladimir Putin, pe marginea situației create.

„Voi merge (la Summitul informal al șefilor de state membre ale CSI). Contez pe o discuție detaliată și aprofundată cu Vladimir Putin despre întreaga gamă de probleme și despre ieșirea din această situație”, a declarat Igor Dodon.

El a adăugat că intenționează să identifice toate problemele „din relațiile bilaterale și în conversațiile cu conducerea Guvernului și Parlamentului Moldovei”.

„Cred că, pînă nu e tîrziu și pînă nu au fost complet arse toate podurile dintre țările noastre, trebuie să ieșim din această situație și să reluăm cooperarea fructuoasă în toate domeniile. Oamenii din Moldova își doresc și așteaptă acest lucru”, a conchis Igor Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?