Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

S-a pornit la vînat căprioare, dar a ajuns la poliţie

19 dec. 2017,, 14:20   Societate
4144 0

Doi cetățeni moldoveni sînt cercetaţi pentru uz de fals în acte, fiind deconspirați în urma unor percheziții domiciliare, și un al treilea - pentru braconaj. Cazurile au fost semnalate la sfîrșitul săptămînii trecute în raioanele Ungheni și Orhei.

Potrivit Poliţiei de Frontieră, în urma percheziţiilor, a fost depistată o carte de identitate și un pașaport, eliberate de autoritățile române, cu semne vădite de falsificare, ce aparțineau la doi locuitori ai satului Pelivan din Raionul Orhei.

Documentele au fost transmise spre expertiză, iar polițiștii de frontieră continuă documentarea cazurilor sub aspectul săvîrșirii infracțiunii de falsificare a actelor oficiale.

Cel de-al treilea moldovean, originar din satul Semeni, Raionul Ungheni, a fost prins în zona de frontieră cu o căprioară și un fazan, care au fost vînați ilegal.

Bărbatul este reținut pentru 72 de ore, fiind cercetat penal pentru vînat ilegal. Acesta riscă o amendă în mărime de la 550 la 850 de unităţi convenţionale sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau chiar închisoare de pînă la 3 ani.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?