Avocații lui Filat le declară război martorilor în dosarul fostului premier

Avocații lui Filat le declară război martorilor în dosarul fostului premier

Avocații fostului premier Vlad Filat vor depune plîngeri penale împotriva tuturor martorilor care au făcut depoziții în acest dosar, informează NOI.md.


Anunțul a fost făcut de avocatul fostului prim-ministru Igor Popa în cadrul unei emisiuni la TV8. Potrivit lui, aproape toți martorii în acest dosar au depus mărturii false împotriva lui Filat.


„Ne propunem inclusiv demararea unor plîngeri penale împotriva martorilor care au făcut depoziții false, acesta va fi obiectul planului pe care îl avem. Declarațiile majorității martorilor care au făcut declarații în instanță nu au fost întărite sau confirmate de către alți martori”, a menționat Popa.


Recent, Vlad Filat a transmis un mesaj opiniei publice prin intermediul avocatului său, reiterînd că dosarul său este unul politic.


„Decizia Curții Supreme de Justiție de a nu admite recursul în anulare demonstrează încă o dată că tot acest dosar a avut la bază un scenariu - eliminarea mea din viața politică și încercarea de a-mi pune în sarcină responsabilitatea pentru tot ce s-a întîmplat rău în Republica Moldova. Recunosc că în primul caz au reușit. Dar, după cum am mai zis, încercarea de a mă face responsabil de toate relele nu le-a reușit și nici nu avea cum”, a declarat Vlad Filat. 


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load