Cristiano Ronaldo va construi un spital de pediatrie la Santiago de Chile

Cristiano Ronaldo va construi un spital de pediatrie la Santiago de Chile

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, atacantul echipei Real Madrid, va construi un spital de pediatrie în capitala statului Chile, a anunţat luni societatea care îi gestionează interesele, citată de agenţia EFE.

Conform unui comunicat dat publicităţii de Brafman Asssociati Law Firm din New York, clinica ar urma să fie finalizată în anul 2020.

Starul lusitan, care a cîştigat anul acesta, pentru a cincea oară în cariera sa, prestigiosul trofeu Balonul de Aur, precum şi premiul FIFA The Best, va construi spitalul respectiv împreună cu asociatul său Alessandro Proto, un om de afaceri italian cu care Ronaldo a realizat tranzacţii imobiliare în trecut.

Santiago de Chile va fi primul dintr-o serie de oraşe din America de Sud în care Cristiano Ronaldo şi Alessandro Proto vor construi spitale de pediatrie, se mai arată în comunicat.

Conform revistei americane Forbes, Cristiano Ronaldo este cel mai bine plătit sportiv din lume în 2017, iar veniturile sale cumulate, de la începutul carierei, se ridică la 725 milioane dolari.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load