Crimă terifiantă la Criuleni

Crimă terifiantă la Criuleni

Un tînăr de 28 de ani din Raionul Criuleni, care și-a ucis propria mamă cu cruzime, a fost condamnat la 25 de ani de închisoare. Sentința a fost pronunțată acum cinci zile de către prima instanță - Judecătoria Chișinău (sediul Ciocana).


Totodată, complicele acestuia a fost condamnat la 15 ani de închisoare. Procurorul de caz a solicitat în instanță ca feciorul victimei să fie condamnat la detențiune pe viață.


În concret, de către procurorii Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), a fost investigată și expediată în judecată o cauză penală de omor al unei femei, după ce s-a stabilit că în noaptea de 29 spre 30 iulie 2013, fiul acesteia de 55 de ani, împreună cu prietenul său, fiind în stare de ebrietate alcoolică și aflîndu-se în gospodăria victimei, situată în satul Corjova (Raionul Criuleni), au ucis-o.


Totul s-a întîmplat în rezultatul conflictului apărut între aceștia. Cei doi, cu ajutorul unui obiect asemănător cu funia, au strangulat-o pe victimă. Femeia și-a pierdut cunoștința, iar făptații au încărcat-o într-o căruță și au transportat-o pe malul Nistru din preajma localității, unde cu ajutorul unei bărci gonflabile, au dus-o la mijlocul rîului și au scufundat-o în apă. 


Bărbații au fost reținuți de către procurorii PCCOCS și ofițerii de investigații ai Inspectoratului Național de Investigații la 7 aprilie 2016. Feciorul victimei anterior a mai fost condamnat la 12 ani închisoare pentru comiterea infracțiunii de omor.


Sentinţa este cu drept de atac la Curtea de Apel.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load