Moldovenii din Italia s-au alăturat campaniei de binefacere ”Hai să fim mai buni!” (FOTO)

Moldovenii din Italia s-au alăturat campaniei de binefacere ”Hai să fim mai buni!” (FOTO)

Recent, la Roma, a avut loc Concertul ”Crăciun cu DOR de Casă”.

Evenimentul a fost organizat de Ambasadă Republicii Moldova în Italia, cu sprijinul Guvernului Republicii Moldova și al Biroului Relații cu Diaspora, în parteneriat cu Societatea de Asigurări mutuale ”Cesare Pozzo” și în colaborare cu Asociațiile ”San Mina Onlus”, Asociația tinerilor moldoveni în Italia O3M, ”Acasă”, ”Assomoldave”, cateringul ”Albinuța.

La eveniment au participat artiștii Geta Burlacu și Aurel Chirtoacă, Ion Dodon, Adriana de la Roma, Grupul ”Geeskoff”, Ansamblul ”Trandafir Moldovenesc”, ”Arțăraș” și ”Hora Moldovei”, Grupul de copii și maturi din cadrul Asociațiilor ”San Mina Onlus” și ”Acasă”.

Organizatorii au mulțumit tuturor celor care au participat la concert și care s-au alăturat campaniei de binefacere ”Hai să fim mai buni!”, promovată de Asociația tinerilor moldoveni în Italia O3M. Toate sumele colectate vor fi transmise bătrînilor, bolnavilor și familiilor nevoiașe cu mulți copii din s.Cîrpeşti, Raionul Cantemir. Banii adunați din vînzarea meleurilor croșetate de Elena Crîșmari vor merge pentru intervenția chirugicală complexă pe care urmează să o suporte tînăra.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load