Un actor a băut apă din rîu și a căzut în comă

Un actor a băut apă din rîu și a căzut în comă

Actorul britanic Darius Campbell era cît pe ce să moară după ce a băut apă din rîul Tamisa în timpul unei campanii publicitare, scrie NME citat de NOI.md


Campbell a participat la acțiunea caritabilă Fresh2o pentru distribuirea filtrelor de apă în Africa. Actorul a înregistrat o publicitate cu o poveste despre proprietățile sticlelor care purifică lichidul turnat în ele de 99% dintre bacterii. În timpul filmărilor, Campbell a luat într-unul dintre aceste vase apă din rîu și a făcut cîteva înghițituri.


„Am înregistrat videoclipul și am colectat banii necesaro, dar cînd am plecat la Glasgow, la ziua de naștere a mamei mele, organele mele au început să-și înceteze funcționarea”, a explicat actorul. S-a dovedit că în sticla pe care o folosea pentru clipul video nu era instalat filtru.


Ulterior s-a clarificat că Campbell a contractat un virus care i-a slăbit imunitatea și el s-a molipsit de meningită bacteriană.


Ca urmare, actorul s-a ales cu edem cerebral și a căzut într-o comă care putea deveni fatală. Potrivit lui Campbell, dacă tatăl său nu l-ar fi transportat la timp la spital, el ar fi murit.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load