Logodnica Prințului Harry încalcă protocolul regal

Logodnica Prințului Harry încalcă protocolul regal

Pînă la Meghan, logodnicele prinților nu petreceau Crăciunul cu Regina. Meghan Markle este o adevărată deschizătoare de drumuri!


Recent, Palatul Kensington a confirmat că fosta actriță, actuala logodnică a Prințului Harry, își va petrece Crăciunul împreună cu toată familia regală, deci și cu însăși Regina, la moșia Norfolk.


Ai putea să te întrebi: de ce înseamnă totuși că încalcă protocolul regal? Ei bine, pentru că tradiția monarhică impunea doar membrilor foarte apropiați ai familiei să se adune împreună de Crăciun – iar asta nu le includea și pe logodnicele sau iubitele prinților, dacă nu erau căsătoriți cu acestea.


Însăși Kate Middleton, acum Ducesă de Cambridge, a petrecut Crăciunul cu familia ei, deși ea și Prințul William făcuseră anunțul logodnei cu mai mult de o lună înainte de sărbătoare.


Motivul pentru această încălcare a protocolului este chiar Prințul Harry, care a rugat-o pe bunica lui, Regina, să facă o excepție specială în ceea ce o privește pe Meghan. O sursă apropiată familiei regale a declarat, pentru People că „Regina ar face orice pentru Prințul Harry, pentru că îl adoră.” 


Meghan Markle nu are membri ai familiei în Marea Britanie și tocmai și-a scos la vînzare casa din Toronto pentru a se putea muta definitiv la Londra, împreună cu Prințul Harry. Familia regală a integrat-o complet pe Meghan în rîndurile sale, așa că petrecerea Crăciunului a venit natural.


Nu este prima oară cînd Meghan și Prințul Harry încalcă tradițiile regale – se țin constant de mînă în aparițiile publice, iar viitoarea ducesă a avut cîteva alegeri vestimentare nonconformiste.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load