Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Țara în care părinții sînt obligați să-și întrețină copiii pînă la 34 de ani

17 dec. 2017,, 22:01   Externe
7189 0

Italia se află în topul țărilor în care tinerii cu vîrste cuprinse între 25 și 34 de ani încă locuiesc cu părinții.

Peste 45% dintre tinerii din Italia încă locuiesc cu părinții, în timp ce în țările scandinave doar puțin peste 4% dintre aceștia mai locuiesc în casa părintească, scrie avocatnet.ro.

Pe lîngă faptul că ei locuiesc în casa părinților, de multe ori tinerii se află și în intreținerea lor. O decizie a Tribunalului din Milano limitează vîrsta pînă la care acești tineri pot beneficia de întreținerea părinților.

În cursul anului, Tribunalul din Milano a decis să limiteze vîrsta pînă la care un tînăr poate fi întreținut de către părinții săi. Această decizie a fost luată pentru a stimula tinerii să devină independenți, ținînd cont de numărul mare de tineri care au vîrste cuprinse între 25 și 34 de ani și locuiesc împreună cu părinții și sînt încă întreținuți de către aceștia.

Decizia tribunalului stipulează că în momentul în care tînărul împlinește vîrsta de 34 de ani încetează obligația părinților de a-l întreține.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?