X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Magia Tîrgului de Crăciun (VIDEO)

16 dec. 2017,, 11:30   Societate
3399 0

Atmosferă de poveste pe strada 31 august din Capitală. În seara zilei de ieri a fost fost inaugurat tîrgul "Acasă de Crăciun", organizat de Guvern.

Sute de oameni s-au adunat la tîrgul organizat de Guvernul Republicii Moldova. Oamenii se distrează pe ritmurile muzicii autohtone. Tîrgul de Crăciun este decorat într-un adevărat stil european, deoarece a fost amenajată şi o zonă de poveste, unde picii îl pot întîlni pe Moş Crăciun.

"Ştiţi că suntem un guvern care are la bază un program şi prevede ca obiectiv integrarea europeană a Republicii Moldova. Păi iată este un exemplu mic astăzi ce înseamnă integrare europeană pentru cei care încă nu înţeleg. Asta înseamnă să facem Crăciunul acasă exact aşa cum îl sărbătoresc în marele oraşe europene", a declarat prim-ministrul Pavel Filip.

Printre oaspeţii tîrgului a fost şi primarul interimar, Silvia Radu care a rămas încîntată. Acesta spune că va veni şi cu copii săi pentru a se bucura de magia sărbătorilor la un adevărat Tîrg de Crăciun.

"Este organizat foarte frumos poate fi comparat cu un tîrg de crăciun dintr-o capitală a Europei. Oamenii se vor bucura nespus de acest tîrg. Iar după muncă vom veni să bem o cană de izvar şi să mîncăm o plăcintă. Iar mîine îmi voi lua copii şi voi veni cu ei să se bucure", a menţionat edilul interimar al Capitalei, Silvia Radu.

Tîrgul de Crăciun va fi deschis zilnic pînă în data de 14 ianuarie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?