Bărbatul care a murit de două ori dezvăluie ce este dincolo de moarte

Bărbatul care a murit de două ori dezvăluie ce este dincolo de moarte

Sasha Eliasson, în vîrstă de 22 de ani, este un utilizator al platformei Reddit, unde a povestit că, prima oară cînd a murit, s-a întîmplat din cauza rănilor foarte grave cu care s-a ales în urma unui accident de motocicletă, iar a doua oară, cînd a primit, post chirurgical, foarte multe medicamente.


Tînărul a declarat că nu și-ar fi dat seama de moartea sa pentru cîteva minute, dacă nu i-ar fi spus medicii. Deși este ateu, experienţa aceasta nu l-a făcut să-i fie frică de moarte.


Medicii i-au spus bărbatului că fost găsit fără semne vitale și au crezut că a decedat, scrie efemeride.ro. Al doilea episod s-a desfășurat în timpul unei intervenții chirurgicale pe care a suferit-o la cîteva luni de același accident. Ambele episoade au durat circa două minute, timp în care medicii au reușit să-l readucă la viață.


Bărbatul a povestit pe rețeaua de socializare că, în acel timp, a fost ca într-un somn fără vise în care totul era negru și că nu a văzut lumea de apoi aşa cum se spune.


„Aș vrea să spun că da, dar adevărul este că în ambele dăți nu am fost acolo. Totul era întunecat. Aș spune că a fost ca atunci cînd tragi un pui de somn, fără să visezi. Te trezești și ai impresia că ai dormit foarte mult timp, dar, de fapt, au trecut doar 15 minute. De asemenea, a fost foarte epuizant să revin la viață. M-am simțit de parcă mi-aș fi folosit toată energia din corp”, a declarat tînărul, pe contul său de pe platforma Reddit.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load