Peste 700 de locuri vacante cu salarii mai mari de 4000 de lei, la un tîrg

Peste 700 de locuri vacante cu salarii mai mari de 4000 de lei, la un tîrg

În perioada 18-22 decembrie 2017 se va desfășura Tîrgul online al locurilor de muncă „Locuri de muncă în Moldova”, ediţia a XIV-a, disponibil pe www.e-angajare.md, cu participarea agenţilor economici care dispun de oferte de muncă, cu salarii mai mari de 4000 lei.

La tîrg și-au anunțat participarea peste 100 de angajatori, care vor oferi circa 700 locuri de muncă. Cei interesaţi în căutarea unui serviciu pot aplica pentru unul sau mai multe funcții la angajatorii din diferite domenii de activitate precum industria alimentară, industria textilă, IT, educație, vînzări, marketing, finanțe, contabilitate, achiziții, logistică, serviciu clientelă, inginerie, resurse umane etc.

Tîrgul on-line „Locuri de muncă în Moldova” se desfășoară pe platforma www.e-angajare.md în perioada 18-24 decembrie 2017.

Aflată la cea de-a XIV-a ediție, platforma tîrgului on-line al locurilor de muncă a înregistrat pînă în prezent peste 27000 de vizite, evenimentul fiind accesat din: Moldova, Romînia, Ucraina, Franța, Germania, Rusia, Italia, SUA, Marea Britanie, Suedia, Belgia, Elveția etc.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load