X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Donald Trump și Vladimir Putin, discuție telefonică

15 dec. 2017,, 09:45   Externe
3258 1

Donald Trump și Vladimir Putin au vorbit la telefon timp de aproximativ zece minute, discutînd despre modul în care pot „lucra împreună pentru a rezolva situația foarte periculoasă din Coreea de Nord”, a anunțat Casa Albă, potrivit Politico.com.

În timpul discuției, liderul american i-a mulțumit omologului său rus pentru „recunoaşterea performanţei economice puternice a Americii, în conferinţa sa de presă anuală”. Cei doi au discutat aproximativ zece minute despre relațiile bilateale și despre dosarul nord-coreean.

Discuția dintre cei doi are loc în contextul în care în Statele Unite se află în desfășurare o anchetă privind amestecul Rusiei în scrutinul prezidențial. Donald Trump vede însă în Vladimir Putin un potențial aliat în ceea ce privește problema nord-coreeană.

Anterior, în cadrul conferinței de presă anuale, liderul de la Kremlin a afirmat că subiectul privint implicarea Rusiei în alegerile din SUA „a fost inventat de oameni aflați în opoziție față de Trump, pentru a-i pune la îndoială legimitatea”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?