Donald Trump și Vladimir Putin, discuție telefonică

Donald Trump și Vladimir Putin, discuție telefonică

Donald Trump și Vladimir Putin au vorbit la telefon timp de aproximativ zece minute, discutînd despre modul în care pot „lucra împreună pentru a rezolva situația foarte periculoasă din Coreea de Nord”, a anunțat Casa Albă, potrivit Politico.com.

În timpul discuției, liderul american i-a mulțumit omologului său rus pentru „recunoaşterea performanţei economice puternice a Americii, în conferinţa sa de presă anuală”. Cei doi au discutat aproximativ zece minute despre relațiile bilateale și despre dosarul nord-coreean.

Discuția dintre cei doi are loc în contextul în care în Statele Unite se află în desfășurare o anchetă privind amestecul Rusiei în scrutinul prezidențial. Donald Trump vede însă în Vladimir Putin un potențial aliat în ceea ce privește problema nord-coreeană.

Anterior, în cadrul conferinței de presă anuale, liderul de la Kremlin a afirmat că subiectul privint implicarea Rusiei în alegerile din SUA „a fost inventat de oameni aflați în opoziție față de Trump, pentru a-i pune la îndoială legimitatea”.

 

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load