Pascaru respinge acuzațiile de fals în declaraţii (VIDEO)

Pascaru respinge acuzațiile de fals în declaraţii (VIDEO)

După ce un portal de ştiri de la noi din ţară l-a acuzat pe Nicolae Pascaru de fals în declaraţii, preşedintele Federației de Luptă Națională „Voievod” reacţionează.


În cadrul unui interviu pentru NOI.md, Pascaru prezintă dovezi care dezmint informaţiile apărute în presă, susţinînd că publicaţia online cu pricina a scris mai multe lucruri neadevărate, fapt ce reprezintă un atac la persoană. Pe lîngă toate acestea, lui nu i s-a cerut nici opinia.


Nicolae Pascaru spune că va strînge informații pentru a da în judecată portalul de ştiri care, prin astfel de articol, induce în eroare opinia publică.


„Sînt multe surse mass-media plătite din granturi străine, infiltrate la noi în țară pentru a distruge tot ce înseamnă rezistență națională. Mi-au fost aduse acuzații precum că în CV-ul meu nu ar fi indicată activitatea în centrul sportiv Taekwondo ITF – lucru greșit”, a declarat preşedintele Federației de Luptă Națională „Voievod”.


Totodată, Pascaru a ţinut să explice şi ce înseamnă, de fapt, „Voievod”.


„Voievod este o totalitate de elemente din artele marțiale din diferite stiluri de luptă și sînt luate doar cele mai efective. Pînă la implicarea mea în Taekwondo ITF, am avut în spate mai mulți ani de karate în orașul Bender. Cu mai mulţi prieteni, am încercat să formăm această echipă – «Voievod». De la început noi am format un club care se numea «Voievod Maximus», pentru că era imposibil de făcut federație, iar în presă am apărut pentru prima dată în 2003, perioadă în care «Voievod» deja se afirmase ca federație.  


Nicolae Pascaru este ferm convins că va cîştiga acest proces de judecată şi a recomandat şi celorlalte organizații care promovează patriotismul să nu cedeze în fața manipulărilor și presiunilor și să-și continue activitatea.

International Taekwon-Do Federatie anul 2001 seminar internaţional cu Marele Maestru şi Fondator Taekwon-Do General Choi Hong Hi (9 Noiembrie 1918 – 15 Iunie 2002).

 


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load