Ce face această tînără de numai 17 ani, întrece orice limită

Ce face această tînără de numai 17 ani, întrece orice limită

O adolescentă de 17 ani, originară dintr-o localitate a Raionului Ialoveni este bănuită şi cercetată penal în contextul unui şir de furturi din locuinţe comise pe teritoriul Capitalei, notează NOI.md.

Conform informaţiilor preliminare, adolescenta ar fi fost implicată în cel puţin două furturi din locuinţe, iar anterior a fost documentată penal în cel puţin zece cazuri similare.

Această şi-ar fi recunoscut vinovăţia în urma audierilor, declarând cu lux de amănunte circumstanţele pătrunderii în locuinţe. Potrivit ei, în apartament intra pe parcursul nopţii când uşa de acces nu era încuiată sau geamul semideschis, iar proprietarii dormeau sau nu erau acasă. Prin această metodă ar fi pătruns într-un apartament din strada Mihai Eminescu şi într-o casă la sol din strada A. Bernardazzi, de unde ar fi sustras un telefon mobil, acte de identitate şi un portmoneu cu bani. Potrivit proprietarilor, suma pagubelor pricinuite ar depăşi suma de 32 000 lei.

În acest context adolescenta este cercetată penal pentru furt şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13 000 lei la 27 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau  închisoare de pînă la 4 ani.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load