X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Autocar din Chişinău, plin cu pasageri, implicat într-un accident în România

14 dec. 2017,, 09:24   Societate
4641 0

Un autocar care venea din Chişinău şi în care se aflau 19 persoane s-a ciocnit, miercuri seară, cu un autoturism în care se aflau trei oameni, pe DN 17, la coborîre din Pasul Tihuţa. Nu s-au înregistrat victime, transmite corespondentul Mediafax.

Un autocar în care se aflau 19 persoane, între care şoferi, venea din Chişinău cînd a fost implicat într-un accident de circulaţie pe DN 17, în Pasul Tihuţa. Şoferul unui autoturism în care se aflau trei persoane a schimbat direcţia de mers fără să se asigure.

“Din primele verificări, la ieşire din Mureşenii Bîrgăului, pe direcţia de mers spre Bistriţa, un tînăr de 22 de ani, aflat la volanul unui autoturism, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers spre stînga, fiind colizionat de autocar care era condus de un cetăţean moldovean în vîrstă de 51 de ani. Nu s-au înregistrat victime, ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultate negative”, a declarat purtătorul de cuvînt al Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb.

Cele două autovehicole implicate în accident au suferit avarii, iar autocarul nu a mai putut să îşi continue cursa.

“La solicitarea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, pasagerii autocarului şi soferii au fost preluaţi şi cazaţi într-un spaţiu corespunzător pînă la sosirea altui mijloc de transport care să îi preia pentru a-şi continua drumul”, a spus presei purtătorul de cuvînt al CJSU, Marius Rus.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?