Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Decorul de poveste de la Palatul Buckingham (VIDEO)

14 dec. 2017,, 03:30   Externe
2905 0

După ce Melania Trump a dat startul sărbătorilor de iarnă cu decorul de poveste de la Casa Albă pentru primul Crăciun în calitate de Primă Doamnă, iată că regalitățile britanice au pregătit palatul pentru sosirea lui Moș Crăciun.

Palatul Buckingham a îmbrăcat și anul acesta haine de sărbătoare, iar decorațiunile alese sunt de-a dreptul fabuloase, dar relativ modeste comparabil cu extravaganțele Melaniei Trump. Încăperile de la Palatul Buckingham au fost decorate cu două săptămâni înainte de Crăciun, iar Regina Elisabeta, Ducesa de Cambridge, Prințul William și ceilalți membri ai familiei regale cu distribuit și primele imagini cu interiorul de sărbătoare de la reședința reginei din Londra. „Crăciunul a ajuns la Palatul Buckingham!”, au anunțat reprezentanții, odată cu publicarea videoclipului în care putem vedea brazii împodobiți cu o mulțime de globulețe și luminițe.

Au trecut peste 200 de ani de la prima sărbătoare cu decor la Palatul Buckingham, iar acum sălile găzduiesc diferiți copaci tematici ornați în mod corespunzător cu globulețe, lumini și coroane. Fără îndoială, este o bucurie pentru Prințul George și Prințesa Charlotte să se joace în acest decor rupt din cărțile de basme.

De altfel, Palatul Buckingham nu este singura reședință regala care îmbracă haine de sărbătoare. La sfârșitul lunii noiembrie, la Castelul Windsor, a fost adus un brad imens, fiecare ramură fiind împodobită cu lumini și ornamente strălucitoare, conuri de pin și stele aurii, dar și un înger tradițional poziționat în vârf.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?