Ce mesaje transmit vocalele din numele tău

Ce mesaje transmit vocalele din numele tău

Este aproape imposibil să găsești un nume românesc fără să conțină vocale. Cele mai multe au cel puțin 2 sau chiar 3 vocale, iar în multe nume, vocalele deschise se repetă uneori de două ori.

Pentru numerologi, vocalele din numele tău au un mesaj aparte. Citește ce reprezintă fiecare!

Iată cum te caracterizează vocalele din numele tău. Cele mai importante sînt trăsăturile despre care vorbesc vocalele deschise, și anume ”a” sau ”e”, urmate de vocalele mai puțin folosite precum ”i”, ”o” sau ”u”.

Ce semnifică vocalele din numele tău

A – Ești o fire tenace, hotărîtă și sigură pe tine. Chiar și în cele mai grele condiții, reușești să te achiți de datorii și să duci la bun sfîrșit ceea ce ți-ai propus să faci. În general, obții tot ceea ce îți dorești, dar muncești foarte mult pentru fiecare realizare.

E – Iubești libertatea, ești creativă, senzuală și entuziastă. Ești abilă, înveți repede și te acomodezi ușor cu noutățile. Poți vedea situațiile dificile din mai multe puncte de vedere și poți găsi soluții surprinzătoare, fără să mergi pe căi ocolite.

I – Ești o persoană interesantă, atragi atenția asupra ta tot timpul și comunici ușor cu toată lumea. Ideile tale creative și originale sînt apreciate, uneori pari extravagantă, alteori prea sensibilă, dar reușești să fii simpatică tuturor. În privința deciziilor, de multe ori lași lucrurile la voia întîmplării.

O – Romantică și sensibilă, dai impresia că ai nevoie de ocrotire, dar puțini știu că ești mult mai puternică decît pari. Ești onestă și nu admiți niciodată să fii mințită sau înșelată. Îți vei face dreptate cu orice preț, chiar dacă vei călca pe inimile altora.

U – O fire dreaptă și severă, îți impui tot felul de reguli și ambiții pentru a-ți atinge scopurile în viață. Îți place să cîștigi întotdeauna, chiar dacă mai faci și compromisuri. Instinctul te ajută în situațiile dificile și nu te lași niciodată doborîtă de circumstanțe.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load