Natalia Gordienko cu copilul în brațe! Poza care a pus pe jar internauții

Natalia Gordienko cu copilul în brațe! Poza care a pus pe jar internauții

Interpreta a uimit pe toată lumea cînd în această vară a fost surprinsă cu o burtică de gravidă. Chiar dacă Natalia nu se află într-o relație oficială, ea a menționat că tatăl copilului ei este cel mai bun bărbat.

Cine este acesta însă nu se știe. Natalia nu oferit niciun interviu sau comentariu despre sarcina sa. Vedeta a dispărut din lumina reflectoarelor încă de la primele zvonuri despre sarcină.

Natalia Gordienko, cu un bebeluș în brațe! Al ei sau ba? (Foto)Recent, artista și-a sărbătorit ziua de naștere, iar dacă în anii trecuți ea prefera să împărtășească și cu prietenii virtuali cum și-a petrecut ziua, în acest an nu a mai publicat nicio poză.
Prietenii interpretei au fost cei care au postat poze cu ea și i-au urat „La mulți ani!”. Printre aceștia a fost și buna sa prietenă Felicia Sîrbu, care i-a dedicat un mesaj emoționant, dar și o poză foarte interesantă, în care Natalia ține un bebeluș în brațe. Nu se știe însă dacă acesta este copilul ei. 

Precizăm, în baza unor surse sigure, că interpreta a născut luna trecută un băiețel, însă Natalia nu a dorit să confirme această informație.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load