Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Putin l-a invitat pe Dodon la Summitul informal al șefilor de state-membre ale CSI

13 dec. 2017,, 12:50   Politică
2954 10

Preşedintele ţării, Igor Dodon, s-a întîlnit astăzi, 13 decembrie, cu ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Farit Muhametşin, relatează NOI.md.

Potrivit lui Dodon, în cadrul întrevederii, au fost puse în discuţie chestiuni legate de dezvoltarea relațiilor bilaterale, urmate de un schimb de opinii despre situația din regiune.

„Am remarcat importanța reuniunii grupului interparlamentar de prietenie „Moldova-Rusia“, care a avut loc la Moscova ieri și la care au participat din partea moldovenească - membrii Parlamentului Republicii Moldova și ai Adunării Populare a Găgăuziei, iar din partea Dumei de Stat a Federației Ruse - deputați din fracțiunea partidului „Edinaia Rossia” și „Spravedlivaia Rossia”. Astfel de întîlniri contribuie, cu certitudine, la consolidarea și extinderea dialogului și a relațiilor moldo-ruse", a declarat şeful statului imediat după întîlnirea cu Farit Muhametşin.

Totodată, în cadrul evenimentului, Muhametșin i-a transmis lui Igor Dodon invitația președintelui rus, Vladimir Putin, de a participa la Summitul informal al șefilor de state-membre ale CSI, care va avea loc la Moscova la 26 decembrie curent.

„Am acceptat această invitație, confirmînd că voi participa la Summit”, a conchis Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?