X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Accident în Capitală cu implicarea fostului Ministru al Afacerilor Interne (FOTO)

13 dec. 2017,, 09:51   Capitala
3704 0

Fostul Ministru al Afacerilor Interne, Alexei Roibu a fost implicat astăzi într-un accident rutier în sectorul Botanica al Capitalei şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. În urma impactului o maşină a fost făcută zob, iar automobilul fostului ministru a fost grav avariată.

Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 13.00, la intersecţia dintre bulevardele Dacia şi Traian. Potrivit martorilor, vinovat în producerea accidentului s-ar face fostul ministrul de interne Alexei Roibu, care a virat brusc la stînga fără a ceda trecerea maşinilor care veneau pe contrasens.

"Maşina de model Citroen mergea la deal, iar automobilul Şcoda venea la vale şi a virat brusc la dreapta avînd o viteză foarte mare. Totul s-a produs foarte brusc".

În urma impactului, ex-ministrul afacerilor interne a suferit un traumatism la cap şi avut nevoie de îngrijiri medicale. De cealaltă parte, şoferiţa care se afla la volanul maşinii făcute zob, a fost transportată de urgenţă la spital. Potrivit medicilor, viaţa acesteia este în afara oricărui pericol. Cazul este cercetat de poliţie.

"Aşteptăm rezultatele expertizei medico-legale pentru a stabili cu ce leziuni s-a ales şoferiţa automobilului de model Citroen. Dacă leziunile vor fi medii sau grave, şoferul vinovat riscă să fie cercetat penal", a spus Natalia Stati, ofiţer de presă Poliţia Capitalei.

Conducătorul care va fi găsit vinovat de producerea accidentului riscă o amendă de 1500 de lei cu aplicarea a şase puncte de penalizare. Alexei Roibu a ocupat funcţie ministru al Afacerilor Interne în perioada 2011-2012.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?