Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Ministerul de Externe s-a autosesizat privind explozia din New York

11 dec. 2017,, 18:30   Societate
1556 0

Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene s-a autosesizat privind explozia din terminalul de autobuze din New York, Statele Unite ale Americii, soldată cu mai mulţi răniţi, notează NOI.md.

Ambasada Republicii Moldova la Washington este în contact permanent cu autoritățile americane pentru elucidarea circumstanțelor acestui incident. În acest sens, Ministerul va reveni cu informații suplimentare.

Pentru a afla mai multe detalii, moldovenii pot apela Centrul de Apel al MAEIE: 0 800 909 90, precum și Ambasada Republicii Moldova la Washington: +1 202 390 0392.

Amintim că o explozie a avut loc într-o autogară din Manhattan, New York, în apropiere de Times Square. Aceasta a fost a fost provocată de un islamist din Bangladesh, care a detonat un dispozitiv artizanal pe care îl avea asupra lui, dar care nu a explodat corespunzător, afirmă surse din cadrul comisiei de anchetă, citate de NBC, scrie zf.ro.

Bărbatul s-a aruncat în aer în mijlocul a sute de pasageri, dar bomba artizanală nu a explodat corespunzător, au declarat membri ai comisiei de anchetă.


Autorităţile americane încearcă să afle dacă individul are legături cu organizaţia teroristă Stat Islamic

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?