Ministerul de Externe s-a autosesizat privind explozia din New York

Ministerul de Externe s-a autosesizat privind explozia din New York

Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene s-a autosesizat privind explozia din terminalul de autobuze din New York, Statele Unite ale Americii, soldată cu mai mulţi răniţi, notează NOI.md.


Ambasada Republicii Moldova la Washington este în contact permanent cu autoritățile americane  pentru elucidarea circumstanțelor acestui incident. În acest sens, Ministerul va reveni cu informații  suplimentare.


Pentru a afla mai multe detalii, moldovenii pot apela Centrul de Apel al MAEIE: 0 800 909 90, precum și Ambasada Republicii Moldova la Washington: +1 202 390 0392.


Amintim că o explozie a avut loc într-o autogară din Manhattan, New York, în apropiere de Times Square. Aceasta a fost a fost provocată de un islamist din Bangladesh, care a detonat un dispozitiv artizanal pe care îl avea asupra lui, dar care nu a explodat corespunzător, afirmă surse din cadrul comisiei de anchetă, citate de NBC, scrie zf.ro. 


Bărbatul s-a aruncat în aer în mijlocul a sute de pasageri, dar bomba artizanală nu a explodat corespunzător, au declarat membri ai comisiei de anchetă.


Autorităţile americane încearcă să afle dacă individul are legături cu organizaţia teroristă Stat Islamic


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load