Eni se apără: Pe strada Burebista lucrările nu au fost făcute necalitativ

Eni se apără: Pe strada Burebista lucrările nu au fost făcute necalitativ

Incidentul de ieri, cînd un camion s-a prăbușit într-o gaură din asfalt pe strada Burebista, din sectorul Botanica, în urma spargerii unei țevi, s-a produs din cauza lipsei unei canalizări pluviale, susține Directorul întreprinderii Termoelectrica, Veaceslav Eni, citat de NOI.md.


„Aici a fost făcută reparație capitală, iar după ce s-a finalizat lucrarea, pînă la darea în exploatare, a fost asfaltată zona, dar în urma ploilor de acum 3-4 săptămîni, în lipsa unei canalizări pluviale, s-a tasat asfaltul”, a explicat Eni.


„Vreau să fim înțeleși corect: deteriorarea asfaltului nu s-a produs din cauză că au fost făcute prost lucrările, dar pentru că la o distanță mică s-a produs o altă ruptură la rețea”, a specificat șeful de la Termoelectrica.


Totodată, el a menționat că zona a fost îngrădită, iar în prezent, acolo se află o echipă de la întreprindere, care supraveghează porțiunea avariată.


Apa care s-a scurs a inundat o porțiune din șoseaua Muncești. 


Deocamdată, angajații Întreprinderii Municipale Termoelectrica nu au intervenit pentru a repara rețelele, pe motiv că temperatura aerului este prea joasă pentru a se face deconectări. 


NOI.md reamintește că, duminică, 10 decembrie, pe strada Burebista, din cauza surpării asfaltului, un camion a fost avariat după ce s-a prăbușit într-o gaură din asfalt.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load