ONU a recunoscut că sancţiunile impuse Coreei de Nord au un impact negativ

ONU a recunoscut că sancţiunile impuse Coreei de Nord au un impact negativ

Jeffrey Feltman, secretar general adjunct al ONU pentru Afaceri Politice, care a efectuat săptămîna aceasta o vizită în coreea de Nord, şi-a exprimat dorinţa de a reduce tensiunile din Peninsula Coreea, a relatat, sîmbătă, agenţia nord-coreeană KCNA, citată de site-ul Reuters.

În comunicatul emis de regimul nord-coreean şi publicat de agenţia KCNA, Phenianul precizează că oficialul ONU a recunoscut că sancţiunile impuse Coreei de Nord au un impact negativ.

”Organizaţia Naţiunilor Unite a exprimat preocupări faţă de tensiunile crescute din Peninsula Coreeană şi a exprimat disponibilitatea de a depune eforturi pentu atenuarea tensiunilor din regiune, în conformitate cu Carta ONU, care se bazează pe respectarea păcii şi securităţii internaţionale”, scrie KCNA.

Oficialii nord-coreeni şi Feltman au convenit asupra faptului că vizita la Phenian a secretarului general adjunct al ONU pentru Afaceri Politice a ajutat la aprofundarea înţelegerii problemelor regionale, iar cele două părţi au convenit să comunice în mod regulat.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load