X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Becciev, demis ilegal. CSJ s-a pronunțat în privința litigiului cu „Apă-Canal Chișinău”

9 dec. 2017,, 13:21   Societate
3802 2

Constantin Becciev a cîștigat dosarul împotriva Apă-Canal Chișinău și la Curtea Supremă de Justiție (CSJ). Instanța a declarat inadmisibil recursul reprezentanților Apă-Canal Chișinău împotriva deciziei instanței de apel.

CSJ a motivat că instanţa de apel a examinat cauza sub toate aspectele, a verificat şi a apreciat corect probele prezentate, a aplicat şi interpretat elocvent normele de drept material şi procedural, scrie Bizlaw.md.

Recursul a fost depus împotriva deciziei Curții de Apel Chișinău, care a menținut hotărîrea primei instanțe, în dosarul împotriva întreprinderii Apă-Canal Chișinău.

În luna februarie, Constantin Becciev, ex-director al Apă-Canal Chișinău, a fost restabilit în funcție, prin decizia magistraților Judecătoriei Chișinău (sediul Rîșcani). Mai mult, Becciev urma să încaseze 33.966 de lei cu titlu de compensație pentru prejudiciul moral, dar și 10.000 de lei – cheltuieli pentru asistență juridică.

Directorul general „Apă-Canal Chișinău” s-a adresat în instanță, după ce, în luna septembrie a anului trecut, a fost demis din funcție, pe motiv că ar fi gestionat prost activitatea întreprinderii. Asta chiar dacă, pe parcursul unei perioade îndelungate, Constantin Becciev a fost premiat pentru buna gestionare a acesteia. La doar cîteva zile, în locul acestuia a fost numită Veronica Herța, care la acel moment deținea funcția de președinte al Consiliului de Administrație al S.A. Apă-Canal.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?