Cum trăiește un milionar în bitcoini în vîrstă de 18 ani

Cum trăiește un milionar în bitcoini în vîrstă de 18 ani

Erik Finman a început investiţiile în anul 2011, pe cînd avea doar 12 ani. Băiatul a primit un cadou de 1.000 de dolari din partea bunicii lui pe care i-a investit în bitcoin, pe cînd un token costa 12 dolari.

La 15 ani şi-a rugat părinţii să-l lase să renunţe la liceu, iar aceștia au fost de acord. Erik şi-a vîndut bitcoinii în 2013, cînd erau evaluaţi la 1.200 de dolari. Cu 100,000 de dolari acesta a lansat o platformă online de educaţie prin care studenţii frustraţi din cauza profesorilor aveau posibilitatea de a învăţa de la alţi profesori prin intermediul video chat-ului.

De asemenea, s-a mutat în Silicon Valley încercînd să găsească investitori pentru platforma lui. În ianuarie 2015 a găsit un investitor dispus să ofere 100.000 de dolari sau 300 de bitcoin, care la vremea respectivă mai valorau doar 200 de dolari pe bitcoin. 

De atunci, Erik se ocupă de investițiile sale și ale familiei în bitcoin. De asemenea, s-a implicat și în alte proiecte precum proiectul ELaNa, în care lucrează alături de NASA pentru a lansa o rachetă, și este decis să nu se întoarcă la școală.

„Nu recomand sistemul educațional la cum este structurat acum. Nu funcționează pentru nimeni. Recomand internetul, care este și gratis. Poți învăța mai multe de pe YouTube și Wikipedia,” spune Erik.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load