Filip a comentat ”dosarul intentat în Rusia” pe numele lui Plahotniuc

Filip a comentat ”dosarul intentat în Rusia” pe numele lui Plahotniuc

Premierul Pavel Filip a comentat azi informațiile despre faptul că în Federația Rusă există un dosar intentat  pe numele președintelui PD, Vlad Plahotniuc.

Premierul susține că e straniu că acest tip de informații apar anume cînd o delegație condusă de liderul democraților se află în SUA. „Am văzut și eu aceste știri. Domnul Plahotniuc e învinuit și de ură rasială, ideologică și politică, exact cînd se află în SUA. Nu sînt eu persoana care trebuie să comenteze acest lucru, dar cred că în scurt timp va fi mai multa lumină. Aceste lucruri se intensifică de fiecare dată cînd Republica Moldova încearcă să aibă o poziție de demnitate și verticalitate. Nu uitați și de străduințele noastre de a include pe agenta ONU subiectul privind retragerea trupelor ruse de pe teritoriul țării noastre, solicitările noastre față de Rusia de a nu hărțui politicienii din Republica Moldova și reprezentanți ai instituțiilor statului”, a comentat Pavel Filip.

Amintim că, ieri, în presa rusă au apărut informații precum că Vlad Plahotniuc ar fi acuzat de omor în Federația Rusă și s-ar fi cerut mandat de arestare pe numele acestuia.

Partidul Democrat a venit cu o reacție prin care a respins categoric aceste informații.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load