Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3993

Se anunță concurs pentru cea mai bună „Scrisoare mamei”

7 dec. 2017,, 17:40   Societate
3820 0

Academia de Științe din Moldova, Direcţia generală educaţie, tineret şi sport a Consiliului Municipal Chişinău, Facultatea de Litere a USM, și organizaţia „Platforma Socrate” anunţă organizarea concursului naţional „Scrisoare mamei” pentru elevii din clasele V-XII din şcolile şi colegiile din Moldova.

Potrivit agenției INFOTAG, concursul are drept scop sensibilizarea tinerei generaţii, promovarea creativităţii, identificarea şi promova tinerelor talente. Concursul va atrage atenţia publicului la realităţile existente şi are drept scop motivarea tinerilor de a-şi respecta părinţii, persoanele care le-au dat viaţă, de a valorifica familia, de a le cultiva valori social-umane.

Regulamentul concursului prevede condiţiile de scriere a lucrărilor. Acestea vor fi expediate în format electronic la adresa de e-mail: scrisoaremamei@gmail.com (limba de stat), pismomame2015@gmail.com (limba rusă) Pentru evaluarea lor vor fi formate două comisii: una pentru lucrările scrise în limba romînă şi alta pentru lucrările în rusă.

Va fi format atît juriu în limba de stat, cît și în rusă, iar cîștigătorilor li se vor înmîna premii bănești de la 500 pînă la 2000 de lei.

Concursul se desfășoară pînă pe 25 februarie 2018. Înmînarea premiilor şi altor distincţii va avea loc în municipiul Chişinău, în cadrul unei solemnităţi speciale, iar locul, data şi ora festivităţii vor fi anunţate din timp.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?