Cum ţii bradul de Crăciun verde săptămîni în şir

Cum ţii bradul de Crăciun verde săptămîni în şir

Dacă alegi să îţi cumperi un brad natural tăiat, ştim cu toţii că momentul cînd Sărbătorile au trecut, iar bradul s-a uscat şi trebuie scos din casă este unul destul de neplăcut.

Există totuşi cîteva metode simple că bradul de Crăciun să rămînă verde mult timp după ce l-ai adus în casă şi l-ai instalat cu drepturi depline că să întîmpine noul an alături de ţine şi de cei dragi, informează sfatulparintilor.ro.

1. Cînd alegi bradul, asigura-te că poţi lua unul care are trunchiul liber de crengi în partea de jos măcar cîţiva centimetri, fără să-i strice aspectul. Roagă pe cel ce îţi vinde bradul să ţi-l pregătească de aşa natură încît baza să se potrivească perfect cu formă suportului tău, că el să poată stă drept şi stabil acasă la ţine.

2. Asigură-te că iei acasă bradul curăţat de scoarţă în partea inferioară, pentru că lemnul să fie liber şi curat pe o suprafaţă de maxim 20 centimetri.

3. Cînd ajungi acasă, dacă nu începi imediat să ornezi bradul în casă, pune-l neapărat într-o găleată cu apă, astfel încît să fie sub apă toată porţiunea de jos, de pe care a fost înlăturată scoarţă copacului.

 

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load