X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Melania Trump a dat startul sărbătoritor de iarnă (FOTO)

5 dec. 2017,, 22:01   Externe
3684 0

Primul Crăciun la Casa Albă în calitate de Primă Doamnă este unul de poveste pentru Melania Trump.

După ce a primit bradul de Crăciun și a decorat totul ca la carte, soția lui Donald Trump și-a respectat și prima sa îndatorire cu ocazia sărbătorilor de iarnă, mai precis a aprins luminile în bradul împodobil pentru cea de-a 95-a ediție a evenimentului National Christmas Tree Lighting.

Мелания Трамп восхитила элегантным образом

Îmbrăcată toată în roșu, culoarea Crăciunului, de parcă se confunda cu mulțimea de flori de iarnă întinse pe covorul roșu, Melania Trump l-a însoțit pe Președintele Donald Trump în zona numită Ellipse de la Casa Albă pentru ceremonia națională de împodobire a pomului de Crăciun.


Melania Trump a fost foarte cool îmbrăcată într-un palton roșu cu inserții argintii, o creație Chanel, mergînd la brațul soțului său. Cu o centură care i-a subliniat talia și o rochie roșie pe sub, ținută completată de o pereche de pantofi stiletto nude creați de Christian Louboutin, Prima Doamnă a întors privirile celor prezenți la eveniment. De departe acest outfit a fost unul festiv. Pe lîngă faptul că a atras atenția prin simpla ei prezență, Melania a avut și un rol foarte important, aprinzînd cu zîmbetul pe buze luminițele din enormul brad de la Casa Albă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?