Cei care au vărsat deşeuri în faţa sediului PLDM vor face puşcărie

Cei care au vărsat deşeuri în faţa sediului PLDM vor face puşcărie

La insistenţa procurorilor, doi indivizi care au vărsat deșeuri în fața sediului PLDM au fost condamnaţi pentru huliganism la trei ani de închisoare cu executare, notează NOI.md.

Verdictul a fost dictat de Curtea de Apel Chişinău, care a admis contestaţia procurorilor împotriva sentinţei Judecătoriei Chişinău (sediul Buiucani), prin care, la începutul acestui an, învinuiţii s-au ales doar cu pedepse nonprivative de libertate. 

Incidentul a avut loc pe 11 octombrie 2015, aproximativ ora 04:38. Inculpaţii, care se aflau într-o autospecială de colectare a deşeurilor biologice, au virat spre intrarea în sediul Partidului Liberal Democrat din Moldova, amplasat pe str. Bucureşti, 88, din capitală. În continuare, aceştia au inclus sistemul de evacuare a deşeurilor biologice din cisterna autospecialei, îndreptând intenţionat tubul de evacuarea deşeurilor în direcţia sediului, după care au părăsit locul faptei.

Pe lîngă pedeapsa închisorii, autospeciala de colectare a deşeurilor biologice de model ,,ZIL 5301PO” a fost supusă confiscării speciale, prin trecerea forţată şi gratuită în proprietatea statului.

Decizia Curţii de Apel este definitivă şi executorie, însă poate fi supusă recursului la Curtea Supremă de Justiţie.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load