O nouă captură depistată de patrupedul Poliției de Frontieră Charly

O nouă captură depistată de patrupedul Poliției de Frontieră Charly

Patrupedul Poliției de Frontieră Charly a ajutat echipa mixtă de control din punctul de trecere Costești să descopere 6500 de țigarete, care trei cetățeni moldoveni intenționau să le transporte ilegal în România.

Cazul a fost înregistrat în dimineața zilei de 1 decembrie curent.

Astfel, în jurul orei 06.30, pentru formalitățile necesare trecerii frontierei de stat s-a apropiat la linia de control un mijloc de transport. La volanul autoturismului se afla un tînăr moldovean de 25 de ani și ca pasageri avea alți doi conaționali. După controlul documentelor de călătorie, în baza unei bănuieli rezonabile de transportare a bunurilor nedeclarate, s-a luat decizia efectuării unei verificări suplimentare. Echipa canină a Poliției de Frontieră de comun cu angajații vamali au descoperit asupra persoanelor și în bagajele acestora 6500 de țigarete, cu timbru de acciz autohton. 
Din declarații s-a constatat că bunurile erau procurate pentru uz personal, neținînd cont de numărul de pachete admisibile pentru trecerea frontierei de stat.
Cazul în continuare este cercetat de organul vamal, în vederea luării măsurilor legale ce se impun cu sancționarea administrativă pentru fapta comisă.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load