Ravagii pe timp de ploaie! 50 de accidente în Capitală în doar 24 de ore

Ravagii pe timp de ploaie! 50 de accidente în Capitală în doar 24 de ore

Pe parcursul ultimelor 24 de ore în municipiul Chişinău s-au produs 50 accidente rutiere soldate cu o persoană decedată şi 7 traumatizate.

Ieri, în jurul orei 12.15, pe bd. Ştefan cel Mare a fost tamponat un bărbat de 74 ani, în timp ce traversa neregulamentar carosabilul, de un automobil de model BMW, condus de un tînăr de 23 ani domiciliat în Capitală. Ulterior, victima a decedat la spitalul de urgenţă din cauza leziunilor grave primite. Dacă vinovăţia şoferului va fi demonstrată în instanţa de judecată, atunci el riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 3 ani pînă la 7 ani.

Un alt pieton a fost tamponat  aseară, în jurul orei 21.30, cînd o domnişoară de 18 ani traversa regulamentar bd. Dimitrie Cantemir. La volanul automobilului de model Citroen se afla o femeie de 30 ani. Victima a fost transportată la spital în stare gravă. Şoferiţa urmează să fie cercetată penal.

Totodată angajaţii Secţiei supraveghere transport şi circulaţie rutieră din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău au documentat 30 de cazuri, fiind adoptate decizii de sancţionare a 20 de şoferi, cu aplicarea sancţiunilor de la 900 lei pînă la 1 500 lei şi puncte de penalizare total – 100. Din numărul total de accidente rutiere produse, 11 conducători auto au părăsit locul faptei, care urmează a fi identificaţi şi privaţi de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de la 2 ani pînă la 3 ani.

În acest context conducătorii auto sînt avertizaţi să respecte regulile de circulaţie în vigoare şi să acorde maximă prudenţă în traficul rutier.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load