X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Incident şocant pe strada Bulgară (VIDEO)

1 dec. 2017,, 12:45  
5412 0

Un caz şocant a fost surprins în această dimineaţă, chiar în centrul captialei.

În nişte imagini care au fost trimise pe adresa redacţiei jurnal.md se vede cum o persoană stă la pămînt, iar alături două maşini şi mai mulţi bărbaţi îmbrăcaţi în civil.

La un moment dat, unul dintre ei deschide portbagajul, de unde ia o pereche de cătuşe şi i le pune persoanei care stă nemişcată la pămînt. După aceasta, persoana este luată de jos şi împinsă în altă maşină.

Potrivit martorului care a trimis imaginile, totul s-a întîmplat la ora 7:19. Mai mult, autorul imaginilor susţine că victima a fost lovită de o maşină cu puţin timp înainte.

„Azi dimineaţa, pe strada 31 august colţ cu Bulgară (în zona cuibului lui Plaha) a avut loc un incident care seamăna mai mult cu o reglare de conturi in stil banditesc decît cu o reţinere ca în filme. O persoană a fost accidentată de o maşină, apoi a fost lăsată să zacă preţ de cîteva secunde pe carosabil, ca apoi să îi fie verificat pulsul, aplicate cătuşe şi urcată într-o maşină. De remarcat că toate persoanele implicate erau îmbrăcate în civil, cît şi maşinile din care au coborît”, scrie martorul.

Contactată de Jurnal.md, ofiţerul de presă al Inspectoratului Naţional de Investigaţie, Diana Sochircă, a declarat că reţinerea a fost efectuată de angajaţii INI şi că în această dimineaţă au fost reţinute trei persoane, pentru şantaj şi escrocherie. Sochircă a mai spus anterior indivizii au fost judecaţi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?