Cum comentează Oleg Poiată retragerea lui din funcție de către Silvia Radu

Cum comentează Oleg Poiată retragerea lui din funcție de către Silvia Radu

Oleg Poiată susține că a aflat despre demiterea sa din funcție din comunicatul de presă al Primăriei, menționînd că Silvia Radu nici măcar nu l-a chemat la o discuție.

Șeful Direcției generale transport public susține că dispoziția primarului interimar este un abuz, care continuă încă de la ședința operativă a Primăriei.

„Este un abuz din partea dumneaei, este continuarea abuzului care a avut loc la ședința de luni a Primăriei. Ar fi normal ca această dispoziție să fie semnată de domnul primar Chirtoacă, nu dumneaei. Tot ce se incriminează acolo nu este adevărat. O să vedem în continuare ce o să se întîmple. Eu deja prin dispoziție sînt demis. Probabil sînt o persoană incomodă pentru doamna Radu pentru că am încercat să explic unele lucruri, iar ea nu vrea să asculte care sînt problemele direcției și propunerile noastre”, a menționat Poiată pentru TV8.

Contactați telefonic, primarul general interimar Silvia Radu și Șeful Direcției generale Educație, Tineret și Sport a mun. Chișinău, Alexandru Fleaș, nu au răspuns la telefon pentru a comenta situația.

Menționăm că astăzi, 30 noiembrie, Silvia Radu a semnat dispozițiile privind retragerea din funcție a șefului Direcției generale transport public și căi de comunicație, Oleg Poiată și, respectiv, a șefului Direcției educație, tineret și sport, Alexandru Fleaș.

În contextul situației create, conducerea Direcției generale transport public şi căi de comunicaţie va fi asigurată de Vitalie Butucel, șef adjunct al subdiviziunii, iar administrarea Direcției generale educație, tineret şi sport va fi preluată de șefa adjunctă, Viorica Negrei.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load