Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Cum comentează Oleg Poiată retragerea lui din funcție de către Silvia Radu

30 noi. 2017,, 17:30   Capitala
5098 2

Oleg Poiată susține că a aflat despre demiterea sa din funcție din comunicatul de presă al Primăriei, menționînd că Silvia Radu nici măcar nu l-a chemat la o discuție.

Șeful Direcției generale transport public susține că dispoziția primarului interimar este un abuz, care continuă încă de la ședința operativă a Primăriei.

„Este un abuz din partea dumneaei, este continuarea abuzului care a avut loc la ședința de luni a Primăriei. Ar fi normal ca această dispoziție să fie semnată de domnul primar Chirtoacă, nu dumneaei. Tot ce se incriminează acolo nu este adevărat. O să vedem în continuare ce o să se întîmple. Eu deja prin dispoziție sînt demis. Probabil sînt o persoană incomodă pentru doamna Radu pentru că am încercat să explic unele lucruri, iar ea nu vrea să asculte care sînt problemele direcției și propunerile noastre”, a menționat Poiată pentru TV8.

Contactați telefonic, primarul general interimar Silvia Radu și Șeful Direcției generale Educație, Tineret și Sport a mun. Chișinău, Alexandru Fleaș, nu au răspuns la telefon pentru a comenta situația.

Menționăm că astăzi, 30 noiembrie, Silvia Radu a semnat dispozițiile privind retragerea din funcție a șefului Direcției generale transport public și căi de comunicație, Oleg Poiată și, respectiv, a șefului Direcției educație, tineret și sport, Alexandru Fleaș.


În contextul situației create, conducerea Direcției generale transport public şi căi de comunicaţie va fi asigurată de Vitalie Butucel, șef adjunct al subdiviziunii, iar administrarea Direcției generale educație, tineret şi sport va fi preluată de șefa adjunctă, Viorica Negrei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?