Compatrioata noastră a cîștigat un titlu la Miss Moscova-2017

Compatrioata noastră a cîștigat un titlu la Miss Moscova-2017

Originara din Ceadîr-Lunga a fost recunoscută drept "cea mai artistică" dintre participantele la Concursul de Frumusețe Miss Moscova-2017.

În capitala Rusiei s-a desfășurat tradiționalul concurs pentru determinarea celei mai frumoase moscovite. Nu toate cele 40 de participante însă sînt originare din Moscova. Printre ele, de exemplu, o puteți găsi pe locuitoarea Găgăuziei - Evghenia Volkonskaia (Ergoglo), de la Ceadîr-Lunga.

Potrivit informațiilor site-ului "Komsomolskaya Pravda", deși Evghenia Volkonskaia nu a reușit să obțină Premiul Mare la concurs, în schimb ea a primit titlul de "cea mai artistică dintre participante".

În plus, ea a obținut titlul "Miss simpatia cititorilor "Komsomolskaya Pravda", obținînd multe voturi, distanțîndu-se mult de celelalte concurente.

Domnișoara are 26 de ani, a absolvit două facultăți, la două instituții superioare de la Moscova, obținînd calificările de inginer-designer și jurnalistă. Lucrează în domeniul jurnalismului, transmite portalul de știri Gagauzinfo.MD.

Visează să schimbe cîndva această lume. Ea consideră că ascensiunea impresionantă în carieră poate fi combinată armonios cu valorile familiale. Parametrii cîștigătoare sînt: 167 cm, 92-61-89 cm.

 

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load