Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3986

Prinţul Harry şi iubita lui au stabilit data şi locul nunţii

28 noi. 2017,, 21:00   Externe
3112 0

Prinţul Harry şi actriţa americană Meghan Markle se vor căsători în luna mai la biserica Saint George, din Castelul Windstor, a comunicat Palatul Kensington.

Familia regală Marii Britanii, conform site-ului postului bbc.com, va plăti pentru ceremonie, inclusiv pentru servicii, muzică, aranjamente florale şi recepţia, urmând ca data nunţii să fie anunţată. Jason Knauf, un purtător de cuvînt al prinţului Harry, în vîrstă de 33 de ani, a declarat că acesta îşi doreşte ca nunta să "reflecte cine sunt ei ca şi cuplu" şi ca "publicul să se simtă o parte din acea zi".

Purtătorul de cuvînt a descris Castelul Windstor ca fiind "un loc foarte important" pentru cuplu, adăugând că cei doi au petrecut mult timp acolo încă de cînd s-au cunoscut. Biserica Saint George a devenit un loc special după ce tatăl lui Harry, prinţul Charles, s-a căsătorit cu ducesa de Cornwall în anul 2005.

Locul a fost, de asemenea, ales pentru căsătoria vărului prinţului Harry, Peter Phillips cu Autumn Kelly în 2008, şi al contelui şi contesei de Wessex în 2009. Prinţul Harry şi actriţa Meghan Markle sunt împreună de peste un an, şi urmează să se căsătorească, a confirmat Clarence House, reşedinţa oficială a prinţului.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?